EIF

EIF International

EIF

EIF International were looking to create a functional and workable space for their new head office. We began by discussing their specifications for the space and how the individuals in the company worked. The employees needed a space that allowed them to store their paperwork, provide some privacy for telephone calls and give each staff member a more individual area.
We worked with the corporate colours and look-and-feel to custom design 4-way desk pods that suited all the company needs. The central unit provided storage and helped to create divided areas within the open plan office layout. Warm timber tones were brought into the concept that paired well with the metallic and golds that were utilised in the corporate colour palette.
This concept was followed through into the personal office spaces, with beautiful Lane chairs being upholstered in textured fabrics that complement the timber and clean lines of the black Levira ON desks. Customised OXO cabinets with metallic doors were brought in to add a unique element. Bronze Tom Dixon Lights were the highlights of the space and helped to bring all the distinctive components in the space together.